Musikalläger i sommar

Under sommarlovets första vecka välkomnar vi dig som är 9–12 år och som tycker om att sjunga, dansa och spela teater till vårt sommar Musikalläger! Ledare är Hanna Holmgren Pettersson, utbildad musikalartist.
På sång och danslektionerna lär vi oss kända musikallåtar där vi övar både rösten och koordinationen när vi sätter ihop sången och dansen med varandra.
På teaterlektionerna lägger vi lika mycket fokus på improvisation och fantasi som koncentrations- och samarbetsövningar. Här övar vi på att ta plats och att lyssna på varandra.
Under onsdagen avslutas kursen med en redovisning av det som gruppen jobbat med under dagarna. Alla anhöriga hälsas välkomna.

Datum: 20-22 juni 2022
Tid: 10-15 alla tre dagarna
Plats: Studiefrämjandet Kalmar (Skälby gård)
Pris: Gratis!

Anmälan sker via denna länk:
https://www.studieframjandet.se/77191

Om Hanna Holmgren Pettersson
Hanna är utbildad på Musikallinjen på Balettakademien i Göteborg. På scen har hon medverkat i bland annat musikaler som Les Misérables på Wermland Opera och Teater Spira, The sound of Music på teater Intiman i Stockholm, Oliver! På GöteborgsOperan samt gestaltat titelrollen i Pippi Långstrump, både i Falkenberg och Stockholm. Utöver arbetet på scen har Hanna läst till teaterpedagog inom kulturskolan på Högskolan för scen och musik i Göteborg och erfarenhet av att undervisa i både sång, dans och teater.

 “Teater: På mina klasser lägger vi lika mycket fokus på improvisation och fantasi som koncentrations- och samarbetsövningar. Här övar vi på att ta plats och att lyssna på varandra.”

 “Sång/dans: Vi värmer upp röst och kropp, tränar på sång och dans-teknik samt övar oss på att sjunga och dansa samtidigt.


Bookmark the permalink.

Comments are closed.