Kurser

Nu fortsätter vi kursen med musikalträning för barn och ungdomar mellan åk 3-9. Vi ses måndagar kl 17.30-19.00 i Aulan på Skansenskolan i Mörbylånga. Vi jobbar just nu på en avslutningsföreställning som vi kallar ”Himmelsk röra – en musikalkavalkad” och hoppas att kunna visa upp den för närstående söndagen den 23 maj. mer information kommer.
Missade du att anmäla dig detta år, hoppas vi att kunna starta upp en ny kurs igen efter sommaren 2021. Välkommen då!
Lokal: Aulan, Skansenskolan Mörbylånga
Tid: måndagar från 12/4 kl. 17.30-19.00

Kurser för barn och ungdomar inom musikteater är vår grundstomme. Att introducera barn och ungdomar till scenisk gestaltning i alla dess former bidrar till att man växer som person. Varje termin strävar vi efter att erbjuda musikalteaterkurser i två olika åldersgrupper. Den yngre gruppen är för årskurs 3-6 och den äldre gruppen riktar sig till ungdomar i årskurs 7-9 och gymnasiet. Ibland blir det bara en grupp med blandade åldrar.

Många av de barn och ungdomar som går dessa kurser stannar ofta kvar inom föreningen och hamnar så småningom även i våra stora musikalproduktioner. Det är oftast också från denna skara vi rekryterar våra duktiga ledare som håller i verksamheten för barn och ungdomarna.


Comments are closed.