Storproduktion

Ungefär vart tredje år sätter vi upp en riktig stor musikal. Här blandas ensemblen och huvudrollerna över generationerna och vi har ofta en ensemble av personer i åldrarna 7-70 på scenen. Ungefär ett års ideellt arbete ligger bakom var och en av dessa stora produktioner, men ger så otroligt mycket tillbaka till våra medlemmar. Som en av våra yngsta medlemmar sa efter premiären på Annie 2013: ”Detta var nog det häftigaste jag har varit med om i hela mitt liv”.

Vill du inte stå på scen men ändå vara med i gemenskapen har vi alltid behov av hjälp med allt från scenbygge till matlagning. Alla behövs för att vi ska nå vårt mål. Intresserar detta dig, tveka inte att kontakta oss.

Just nu satsar vi på en föreställning med musikaliska pärlor – SOUND of MUSICALS – vars premiär den 25 oktober 2019 på Kalmar teater blev en succé! Missa inte våra två sista föreställningar i Skansenskolans aula, Mörbylånga:
8/11 kl 19:00
9/11 kl 19:00

Biljetterna hittar du via Nortic.se eller i mån av lediga platser vid försäljning på plats en timme innan föreställning. Vi tar emot swish och kontanter.

Comments are closed.