Storproduktion

Hjälten på den gröna ön!
Äntligen kan vi presentera vår nästa storproduktion. Premiär blir det helgen den 22-23 oktober 2021 i Mörbylånga för att sedan spela även på Kalmar teater helgen den 5-6 november. Boka dina biljetter här!

Hjälten på den gröna ön är en gammal irländsk skröna med all som behövs för en riktigt helkväll; Kärlek, förväxlingar, avundsjuka och humor samt en massa underbar irländsk musik. Solosånger blandas med stora koreograferade dansnummer – men det hela slutar lyckligt!

För första gången samarbetar nu Södra Ölands Musikteater med den nystartade systerföreningen Kalmar Musikteater. Genom samarbetet blir vi starkare och hoppas kunna få fler intresserade av Musikteater i Kalmarregionen.

Storproduktioner:
Ungefär vart tredje år sätter vi upp en riktig stor musikal. Här blandas ensemblen och huvudrollerna över generationerna och vi har ofta en ensemble av personer i åldrarna 7-70 på scenen. Ungefär ett års ideellt arbete ligger bakom var och en av dessa stora produktioner, men ger så otroligt mycket tillbaka till våra medlemmar. Som en av våra yngsta medlemmar sa efter premiären på Annie 2013: ”Detta var nog det häftigaste jag har varit med om i hela mitt liv”.

Vill du inte stå på scen men ändå vara med i gemenskapen har vi alltid behov av hjälp med allt från scenbygge till matlagning. Alla behövs för att vi ska nå vårt mål. Intresserar detta dig, tveka inte att kontakta oss.

Comments are closed.